Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar efter en säng som inte gungar...

Allt sovande under dagen
straffar sig nu eller vad det är?
Jag mår dåligt i själen sen tidigare
nu till råga på allt mår jag dåligt i kroppen
Det värker i huvud, mage, armar, ben
Så fort jag lägger mig ner blir jag yr
och det känns som om mitt huvud ligger och gungar
Nu sitter jag här som en jävla zombie
när jag helst hade velat slippa vara vaken.




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 521 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-07 00:27



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En perfekt beskrivning på när kropp och själ har fått nog och inte orkar
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson