Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


ett ord

Kan betyda allt
Eller ingenting
Kan vara vackrast på vår jord
Eller det värsta
Kommer du aldrig att glömma
Eller glömmer det direkt




Fri vers av Ohlin
Läst 214 gånger
Publicerad 2008-02-07 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ohlin
Ohlin