Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont

själen gör ont
med en värk som jag börjar bli van vid
kroppen har blivit bortglömd
nu gör även den sig tillkänna
känner mig så trött och gammal
är det så här det kommer att vara
resten av mitt liv...

jag fyller snart fyrtioåtta.




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 376 gånger
Publicerad 2008-02-07 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson