Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Integörats himmelska tid...

 

 

luckor

var en del
i den ambivalenta verklighet
som tänkte

fan

vad gjorde jag
igår kväll

 

nu

trettio år senare

 

 

tänker

 

undrar

vad skulle jag göra
ikväll

 

 

 

 

 

 

ingen aning...

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-07 22:07



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Ha ha....inte jag heller och det är såååå skönt!
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt