Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
;o)


stiff

~~~


aldrig hade jag inbillat mig
att träningen
med fokus på
i vardagen funktionella övningar

skulle leda till
att kroppen dagen efter
skulle vara fullständigt,

och jag menar fullständigt,


funktionsoduglig




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 379 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-08 16:00



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Hög igenkänningsfaktor!!!
2008-02-12

  Jessica Ebbesson
Det gäller att ta det försiktigt med andra ord.
Muskler man inte visste fanns vaknar till liv :-)
2008-02-09

  swimsus@gmail.com
hahaha..
I hear you sister...
2008-02-08

    Bodil Sandberg
Har du tagit ut dig...ja det gäller minsann å va försiktig i allt det däringa vardagsfunktionella..man kan tro att det ska gå..men ibland tömmer det både kropp och själ på kraft...tunga men snyggskriftade rader...simma lugnt nu...kram
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan