Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad Är

Om allt vi ser är skapat av ljuset

så som det spelar i det som är

finns inget

av det vi ser

utom det som inte kan bli sett

av våra ögon

 

 




Övriga genrer av korpfjäder
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-10 18:26



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
FILOSOFI!!!
Min iblandbo försökte beskriva den här tanken igår,
han lyckades inte som du!!!!
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder