Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istället för att delta

De sa att hon brann,
sprakade och gnistrade.
Att hon var värme, gästfrihet och jämnmod.
Den goda kamraten som pratade bort problemen
många timmar på en knastrig telefon
där ingen såg hur hon målade sina tånaglar
istället för att delta

Hon dansar för honom i stringtrosor
som att fortfarande vara lite 1999
rädd att sömmarna ska synas
under byxan
rädd att skarvarna ska blottas
och bristningarna i huden
Där hon fortfarande inte deltar
helt

Hon tänker på A-teens och Savage Garden,
\"Why don´t you get a job\",
\"du får göra som du vill men aldrig förråda den
som bryr sig...\"

Istället för att leva framtidens rynkor på plats
vägrar hon strängt att delta
i nuet




Fri vers av Tina-sol
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-10 21:31



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Härlig iakttagelse!
gillar!
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol