Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Va bara tyst!!


Fatta att du får de jag vill ha!

Du bara snackar på
funderar du aldrig?
Det skulle inte skada
för både din omgivnings
och din egen.

De du säger är inte alltid bra
inte heller de du skriver.
Funderar på vad du gör
och även varför du gjort som du gjort.

Är det för att trycka ner
så du själv hamnar där?
I ett centrum där alla ser på dig
och inte på dina vänner.

Jag är faktiskt en i din omgivning
och jag vet inte om du förstår..

..hur jävla mycket du sårade mig!







Fri vers av LillSandra
Läst 531 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-11 00:11



Bookmark and Share


  aol
så smärtsamt
2008-08-24

  LassO
\"Riv i\" ;=) de va ord och inga visor, skönt att läsa, och lite \"brutal vackert\"
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

LillSandra
LillSandra