Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man har funnit fula ord i eller inuti mobilen men det kan vara ett naturligt fel som beror på hur man monterar ihop < ip; IP. /


Läser Dagens Nyheter …

Tänk om Ingressen – en kort beskrivning – kunde fungera som en sorts linjal L…/
Ingen idiotisk idé – eller hur? Finner Ing i Ingressen L…/
Placerar io i violett L…/
Placerar violett i Ultraviolett(a; +) 8x betygsätter faktorn L…/
Men det är så hemskt lite sol i vår bygd L…/
Numera är faktorn beroende av en massa andra = 2:a faktorer L…/
Av strängt vetenskaplig natur < nr; NR. I filmen om Arn en varmluftsballong L…/
Arns många fotspår nu även funna i Omnejden L…/
Av (arkitekt; E) Oläsligt L…/
Varför Omnejden inte kan utbilda en hoper L…/
Arkitekter som är bra citroner (cr; CR) vilket väl visar L…/
Att en logiker som eventuellt är en fena på matematik L…/
Är på Lunch med en röstbrevlåda L…/
Och provar hennes mobila bredband L…/
På Café Bautomatiska Vadhelst L…/
I numerisk vinyldressingportfölj < vj; VJ. L…/
I en disig utförsäljning kombinerade trivselbiträdet Inga Gabbro L…/
Intelligenta c-kluster L…/
Varvid en jämmerlig L…/
Medelpadda surfade ut på tidens Ocean L…/
Mycket möjligt, erfor typ(write)r> 114 (dc; X] |a; else) eljest < et; ET. L…/
Talar inte Fröken holländska L…/
Eller är det inte riddar NumLock som forts. Följer…| \\ { } glödpäron, tolv personer, enligt Jansons recept på mit tupps lag et < et; ET. C +10 L…/
Vad är en rättvisande klocka nuförtiden? L…/
Återkopplar via cft = 362 /2 > 181 – äntligen bingo! L…/




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-11 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed