Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOD IS...

 

 

  GOD  IS IN MAN...

  IN MAN GOD IS A MAN...

  GOD IS A MEN...




Fri vers av irenecbcn
Läst 442 gånger
Publicerad 2008-02-12 23:13



Bookmark and Share


  Ken Taurus
God is godis
candy for my soul
God pours her sweet,
sweet love upon me

Tack för en inspirerande och rolig text!
2008-02-17

  isabel louise
titeln får mig att bli sugen på godis! godis amen!! och vem har sagt att gud e man, han kan ju lika gärna vara kvinna eller ingetdera om denna gud finns överhuvudtaget..
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

irenecbcn
irenecbcn