Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här följer ett ut drag ur mitt försök att finna svar på frågor


vet inte :-/

Man har vänt mig ryggen till på alla sätt man kan
jag vet att det är själv valt men jag undrar ibland

hur jag mår när allt blivit perfekt när bitar finner sin plats
hur jag känner mig i magen hur jag ska hitta min kraft

jag drömde om mirakel som hämtat från nån film
som att någon skulle vilja rädda mig som inte vill

jag har fortsatt att sträva mot ljuset dit där ingen kommer
och viskat om löften för öron och sätt hur allt packats in

jag cyklar min runda till affären varje dag
köper köttfärs,socker,citron och makaron

nu är det tid till att leva som ett osäkert barn
jag vet, jag skulle helst rymma från den här ettan i stan

funderar och grubblar på att världen är stor
om chansen en dag kommer vill det till att man tar´n

hur är det? Ska man lita till sitt råa förnuft
eller börja läsa någon tidning med blask

ska man strama sina remmar och ge sig själv ett plats!
Och sedan tro sig vara en form av politisk knähund?

sen den där glöden och kampen som ni talar om
du min vän det ger jag inte en femma för

se dig omkring öppna ögat min vän
vi har det bäst på planeten

kan du tänka någon gång
att du är nöjd eller att det är nog?




Fri vers av Patrik M/nsson
Läst 286 gånger
Publicerad 2008-02-13 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik M/nsson
Patrik M/nsson