Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattig

En fattig människa är inte den som är utan pengar
utan den som är utan drömmar




Övriga genrer av browneyed
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-13 19:03



Bookmark and Share


    eva m h
Sant!
2008-02-13

  Larz Gustafsson VIP
I allra högsta grad.
2008-02-13

    Nicklas VIP
Sant och jag håller med.

Personligen så skulle jag sagt att en fattig människa är den som är utan kärlek.
2008-02-13

  Myself
drömmar är livsviktiga,även de små-att överleva dagen
2008-02-13

  Dude
Helt sant. Utan drömmar saknar man ett liv. Bra
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

browneyed
browneyed