Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Lycka är att hitta pengar i en gammal jacka
Att lukta på blommor och njuta av höstens färger
Rött, gult och orange
Lycka är att vakna av solstrålar i ögonen
Att finna tröjan som du så gärna vill ha, på rea
Lycka är att ligga i sin säng och lyssna till regnet som faller utanför
Att få gå i skolan och lära sig multiplikationstabellen
Lycka är att ha föräldrar som bryr sig
Att ha mat i sitt fat och vatten i sin bägare
Lycka är att känna sig behövd,
trygg och älskad




Fri vers av browneyed
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-13 18:57



Bookmark and Share


    eva m h
Ja och vara tacksam över allt det!
Fint skrivet!
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

browneyed
browneyed