Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osynlig

Jag ser dig, men du verken ser eller hör mig…
Jag försöker visa min kärlek till dig, men du ser mig inte…
För mig är du den snyggaste killen i plugget …
Men jag existerar inte i ditt liv.




Fri vers av My name is
Läst 418 gånger
Publicerad 2005-05-31 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

My name is