Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är precis som titeln förtäljer, betraktelser från en bar. Paris.


Betraktelser från en bar LXI

~~~


när varje heltimme slagit
blev drinkarna allt dyrare

och, de redan lättklädda,
manliga servitörerna

ett plagg fattigare




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 422 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-02-14 19:45



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
tack för vykortet
2008-02-25

  Carlita
härligt betraktat, låter helt klart som den här baren hade sin charm :)
2008-02-19

    wilja
ooh..
kanske var värt slanten att stanna några plagg till. :)
2008-02-16

    Bodil Sandberg
och snarast sliter jag åt mig klär och resväske och ..ja nu bär det sta...Paris next!!!!!

Älskar dina betraktelser..så är det!!!
2008-02-15

  Jessica Ebbesson
Olala..låter som en trevlig bar att besöka ;-)
2008-02-15

  stronza
Hur länge stannade ni?
2008-02-14

  stronza
Hur länge stannade ni?
2008-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Är det därför det kallas GAY Paris?
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan