Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig en rebell

Jag skrattade åt dem som bytte recept.
Höjde på ögonen åt dem som storhandlade.
Hånade dem som sa att Ikea var en hobby.
Och ändå var jag aldrig en rebell.

Nu handlar jag på Willeys.

Och jag kanske kommer att sitta i en villa i Viby en dag.
Jag kanske kommer gå på föräldramöten i en skola
där en gång unga lärare blivit gamla
och fortfarande minns mig.
Jag kanske kommer mata fåglarna i parken med ungarna,
precis som mormor gjorde med mig
Och inte ta av vantarna när jag håller handen med min make.




Fri vers av Tina-sol
Läst 180 gånger
Publicerad 2008-02-14 22:09



Bookmark and Share


  Effell
Usch vad läskigt det kan bli, om man feltolkar \"mata fåglarna med ungarna, precis som mormor gjorde med mig\" :-D
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol