Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek...

Det började med tre blodröda rosor.
Vackra som en solnedgång i augusti.
En kväll fick jag en ros, med färg av kärlek.
Ett kort med tre små ord av guld.

En ros, betydde mer än tre.




Fri vers av sachie
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-16 21:33



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vackert
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie