Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var längesen nu Men nu är det återigen dags Du vet inte vad du har gjort, Du har inte en aning


Du har släppt lös tiotusen fjärilar


Du har släppt lös tiotusen fjärilar inom mig
När dom flyger är det som om hela jag också svävar,
Som på moln av sockervadd
Känslorna kittlar som solkatter
Men det ger också inslag av rädsla
Rädsla för att få vingarna avklippta, en gång till




Fri vers av söthjärtavildängel
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-15 23:57



Bookmark and Share


  Mangetsu
Vackert avslut. Den börjar så klassiskt att det nästan blir för mycket, men du binder ihop den på ett så snyggt sätt att du skapar något helt orginelt. underbart.
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

söthjärtavildängel