Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna eller gå

Stanna eller gå
Det är det du har att välja på,
det finns inga andra alternativ
Valet är ditt
Jag har sagt mitt
Det är du som avgör
Så, stanna eller gå

Vågar du satsa?
Eller springer du din väg?

Mig kvittar det, jag skiter i vilket bara jag får veta nu; hör jag mig själv säga,
utan att mena ett ord..
Lämnar du mig rasar min värld

Så säg nu
Älskling, tänker du stanna?
Eller tänker du gå?
Jag måste veta nu
Ovisheten gör mig galen
Osäkerheten sätter djupa spår

Så säg nu, stanna eller gå?




Fri vers av söthjärtavildängel
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-11 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

söthjärtavildängel