Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåsamheten


Om den skulle få växa fram
som vilt slingrande rötter
i det fria

då skulle jag låta
också mina händer
närma sig dina




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-16 21:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och vist skrivet
2008-02-18

  berxper
Det är så viktigt att få vara sig själv! Att bara få var, utan någons kontrollbehov. Vara älskad för sin egen skull...
Jag tycker om din beskrivning av \"vilt slingrande rötter i det fria\".
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP