Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppsan!

Truddelilutt, hoppasansa här kommer lilla já
Joddeltoddeli, truttelilutt mitt hjärta tog ett skutt.
Hoppla, hoppla lilla du. Du som skar lilla hjärtat itu.
Med rabbalder och klister lagar jag sånt som brister...

...fast jag använde en jävla massa tejp!




Fri vers av Challe Balle
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-17 17:11



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Skriven på ett kul med en härlig sista rad. Mycket bra.
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Challe Balle
Challe Balle