Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enstaka rader i flykten

Böckerna ligger uppslagna,
och hon går runt och stänger dem
fångar enstaka rader i flykten

Filosofi
Världsreligioner
Kompositörer
och moderna klassiker.

Vad letar hon efter




Fri vers av Tina-sol
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-17 18:54



Bookmark and Share


    Noomi
ja.. eller så studerar hon..
näe.. skämt åt sido,,
mycket tänkvärda ord..
2008-02-17

  berxper
Jag tycker om din beskrivning av ett sökande. Det blir ibland förvirrande att ta lite här och där innan man får en helhet!
2008-02-17

  Larz Gustafsson VIP
Sig själv?
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol