Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oraklet i Delfi och Mia Törnblom

\" Känn dig själv\"
En inskrift på templet i Delfi.
400-tal före kristus
och än idag uppmanar livscoacherna samma sak
\"Känn sig själv\"




Fri vers av Tina-sol
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-17 20:00



Bookmark and Share


    Nattviol
och ändå
känner vi andra bättre
(till och med ´kändisar´)
än oss själva..
är inte det lite konstigt?
; )
2008-02-17

  berxper
Förmodligen har de rätt också!
För att kunna älska andra måste man älska sig själv. Det gäller att börja i rätt ände! Det är så lätt att fly sig själv och tro att man ska bli lycklig bara man hittar någon att älska!

Den kärleken brukar sluta med att man kväver båda...
2008-02-17

  Larz Gustafsson VIP
Det är att börja i fel ände.
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol