Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje gång....

Varje gång jag ser ditt ansikte, blir jag varm….
Och varje gång som du skrattar, blir jag glad ….
Du kan inte förstå hur glad jag är att du finns…




Fri vers av My name is
Läst 432 gånger
Publicerad 2005-06-01 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

My name is