Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarnas gång.

Tankar går runt, runt.
Frågor utvecklas.
Svar finns inga.
De finns inte här, de finns bara långt där inne någon stans där man aldrig hittar dem när man väl behöver dem.
Så är det alltid men det är sådant man får leva med, tyvär.
Tillslut lär man sig var svaren finns men det finns alltid frågor,oavsett vad.




Fri vers av AnCan
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-18 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnCan