Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek?

Jag vet inte vem du är, men kan inte sluta tänka på dig.
Mobilen ger en signal och jag hoppas det är du, och jag hoppar av lycka varje gång.
Jag vet inte vem du är, men jag vet att jag vill ha dig.
Varje ord du säger fastnar och försvinner inte.
Jag vet fortfarande inte vem du är men jag vet att du är den, jag vet att du är fast i mina tankar, jag vet att det är dig jag vill ha, även om jag inte känner dig vet jag att det är dig som jag vill ha.




Fri vers av AnCan
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-09 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnCan