Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
våga möta ljuset, kanske det har något att erbjuda


Kvitter

Kvitter? Hör jag kvitter?
En evig mörker slog sitt dunkel över mig.
Har någon brytit sig in i mitt mörker?
Kvitter hör till ljuset, vad har det här och göra?
Jag var ju dömd till evigt mörker.
Nyfikenheten tog över...
Var kom det i från...kvittret?
Törs jag titta? Törs jag ta det til mig?
Vad kan hända?
1. Jag når nästan ljuset och SMACK, så slår någon igen dörren eller...
2. Jag hittar ett ljus som kan växa.
Vad väljer jag? Vågar jag chansa.
Vad har jag att förlora när jag ändå var inställd på evigt mörker.
Jag chansar. Jag fångar ljuset.
Kvittret kommer nu i högre tonart
Kanske kanske jag också hittar tillbaka till livet.




Fri vers av lovelight
Läst 455 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-18 11:00



Bookmark and Share


  Rosmarin
kvitter - våren som tar över i sinnet,

kvitter - en symbol för hoppet som ligger nära mig, känner igen mig så i det!

och ljuset, kvitter och ljuset - det hör ihop!

\"jag fångar ljuset\" fint uttryckt!
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

lovelight
lovelight