Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk att Gå


våga lämna dörren öppen

Tänk att Gå
utan att låsa dörren
liksom ba;
gå in, om ni vill.

Våga Lämna Dörren Öppen
våga ha genomskinlig hud
jag vågar inte
jag vågar inte ha genomskinlig hud
för då syns jag

och allt damm
syns
så väl då
utanpå
de blir liksom grått
jag blir liksom ett spöke

med fettfläckar på.




Fri vers av Princess Anna
Läst 237 gånger
Publicerad 2008-02-18 12:02



Bookmark and Share


  To
Känns som om denna text har en liten undermening. För mig är det som en fördel att våga visa mitt inre, \"ha dörren öppen\" Men det behöver inte vara så för alla.
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Princess Anna