Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..........


pojke i stolen

en pojke i stolen
någon annanstans
en flicka i solen sträcker sig efter nåt ingen annan får
& hur räcker man dit ingen annan når?
när det är ens eget fel fast det helst skulle va dom andra
det var fel på
skulle vara bättre så
skulle vara lättare att tala då

skulle blivit döpt till nåt annat skulle aldrig
låtit stillheten ha stannat
fryser fast, snart helt
nån sa, kloka ord,
bara för att det är så sant
tillfälliga omkramningar försvinner,
glöms bort, förutom ibland
och försök att inte tänka alls.
det finns lycka här inte bara för fina
finns frihet här inte bara för fåglar



tomhet gräver hål i tiden
så försök att inte tänka alls.
försök att finnas, bara litegrann.




Fri vers av Princess Anna
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-18 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Princess Anna