Herr J.
Kritik behövs, vet varken om titeln (ändrad från (Vår?) dotter med lockar av blod) eller slutet blev bra... ska det stå dotter eller flicka?
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Herr J.
Kritik behövs, vet varken om titeln (ändrad från (Vår?) dotter med lockar av blod) eller slutet blev bra... ska det stå dotter eller flicka?



Lockar av blod

Jag vill ha min flicka med lockar av blod,
hon med barnaskratt som viskar sitt namn
om natten i mina glittrande drömmar,
flickan som med knubbiga ben springer på
sommarängar i Paris, Venedig och Miami,
vartän kärleken och äventyret för oss.

Men det blir svårt att få det med dig - min älskade
då jag inte litar på dig,
på vad du kan göra när jag sover om natten,
då jag tror att blodflickan är trygg,
för hur kan jag få min stjärnströdda dröm
när du krossar alla stålklädda barriärer?

När du om natten krossar dem som plasten
i vår minderåriga flickas
dockhus.




Fri vers av Carin
Läst 530 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-18 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin