Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är fin och saknaden är söt trots att den svider. Doset daram (L)


Det känns

som om att jag smälter, rinner o försvinner
varje gång då jag försöker läsa dig

du är den största planeten som
jag någonsin har upptäckt
nu när jag vet att du finns till
och att du är äkta
så kommer jag aldrig missa din existens

innan jag möt dig var du bara en dröm
men nu när jag har kännt på din hud
rört dig på läpparna
och kysst dig på pannan
nu vet jag att det va jag som va borta
men nu föddes jag och nu finns jag till

änglar vakar
men det gör du med
till o med du gör dett bättre jobb än vad dem gör
för det va du som visade mig rätta vägen
då när jag tog fel väg och gick vilse
mins du när jag ringde dig och du pekade
mot rätt håll trots att du inte var där?!

Erkänn att du är min ängel
då får du min godkännelse
att jag är din.. bara tills evigheten dör.




Fri vers av Endless Love MS
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-18 22:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sjukt vackert detta
fantastiskt bra
älskar värmen och kärleken som flödar i dessa raders fyllda mellanrum
2014-12-15

  Roula O
Underbara och vackra rader...mycket bra!
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS