Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtan på tråd

Hjärtan på tråd,
heter växten
och det är så vi hänger,
bredvid varandra
med händerna utsträckta
för omfamning
men aldrig närmre




Fri vers av Tina-sol
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-19 18:07



Bookmark and Share


  berxper
Att inte våga, eller inte kunna...
omfamna. Lite vemodig text. Men även lite söt.
Kanske är det blyg kärlek?
Tycker om den!
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol