Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

Du doftar
som rosor,
du skiner som solen
du befriar som
vatten
jag hoppar i
poolen,
vi torkar tillsammans




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-06-02 05:48



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
Yes.Positiv...lite "lycklig" , fin dikt.Femma
2005-06-02

  livstycke
Skulle kunna bli torr och skrynklig (gammal)
med en sån poet.
2005-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan