Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I\'m starving

Vad som helst..
vad som helst.
I\'m starving.
Jag älskar.
Smal.
Besatt.
Resultat.
I\'m starving
Bryr ej.
Smal.
Besatt.
Resultat.
I\'m starving
Bryr ej.
for perfection
Vad som helst
vad som
helst..




Fri vers av Nattli
Läst 318 gånger
Publicerad 2008-02-19 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattli
Nattli