Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sorglig historia


Han raggar upp henne i en bar

Han raggar upp henne i en bar
Han tar med dig hem
Gör sina behov
Det är inget med det
Man lämnas åt sina öden
Man vägrar ta kontakten dagen efter
Och man lämnas åt sitt öde
Tills man dör
Bägge två




Fri vers av JohanB
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-19 20:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En form av prostitution.
Han betalar hennes drinkar.
Hon följer med.
Som Malmskillnadsgatan.
Fast lite \"snyggare\".
2008-02-19

  Dessie 35
FY vilken text....den väcker tankarna
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

JohanB
JohanB