Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är precis som titeln förtäljer, betraktelser från en bar. Halmstad.


Betraktelser från en bar LXII

~~~


kvinnan förmanade
hela kvällen sin man
att inte dricka
så fort och så mycket


när det blev dags att gå
var det han som fick stötta henne




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 532 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-20 20:31



Bookmark and Share


  Regular
ops ja hahaha så kan det gå
2008-08-28

    Maria Malm
mm..så kan det gå..hehe..
2008-02-25

  Ulf Lagerholm
ja, detta att ha självkoll, ack så viktigt, så irriterande ovanligt
2008-02-25

  karenina VIP
det blev en go vändning i denna! :-)
2008-02-21

    Bodil Sandberg
Ja hade hon dåliga erfarenheter av hur gôbben blev när HAN drack..så drack HON väl i ren panik..kan man tänka ..ännu en målerisk betraktelse ..som alltid gentilt och härligt skriftad!!!!
2008-02-21

  Carola Zettergren
Typiskt..!
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan