Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kommer den där aha - upplevelsen, som en blixt från en klar himmel..och du blir lika förvånad varje gång.


Glad att vara här!

När jag inser att alla känner samma tyngd
Att det är fler med fettnojjor och åldersdiare
då kan jag andas ut för en liten stund

Då kan jag känna harmoni
och plötsligt blir mina ljusa lockar vackert runda,mjuka, inte torra spröda
och mina ljusblå ännu blåare, ej grå

och midjan krymper genast några centimeter när jag klär av mig
perfektionistblåsan

I några minuter känner jag mig oövervinnlig...

Det är i sådana ögonblick man är glad att få vara här,
att få vara med...




Övriga genrer av Fia-Lotta
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-20 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fia-Lotta