Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De har fel

Alla säger du måste älska dig själv för att kunna älska någon annan.
Men det stämmer inte alls.
För det var du som hittade allt det fina i mig och tog fram det,
så att jag kunde se klart för första gången... att jag var något att ha.
Och du visade mig hur livet kan kännas, på riktigt.
Jag vet att det var äkta. Du fann det äkta i mig.
Och jag tvivlar på, att jag någonsin skulle ha hittat det, utan din hjälp.
Så du som är rädd.
Du som tror att du inte är redo.
Glöm alla regler och visdomsord.
Följ känslan.
Den leder dig ända fram.

Den leder dig alltid hem.

Känslan kallas ibland,
kärlek.




Fri vers av Fia-Lotta
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-25 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fia-Lotta