Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sverige - demokrati och tyranni!


Raseriet under ytan

Raseriet löper fram som en mask under ytan
en förtärande eld bakom levande hud
Härjar och klöser i grå betongmurar
proklamerar tomma ord i vakuum.

Ut på kullerstensgator på ljusa dan
med AK47:or av tillspetsade ord
Hotar med salvor av förtryck och förlöjligande
mot okuvliga gräsrötter.

Acceptansens låga har släckts
ner i katakomberna, ner.
Neros hat är återuppväckt
facklor av människor lyser upp kvällshimlen.




Fri vers av midamar
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-21 02:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Eller brinnande kors.
2008-02-21

  Michaela Dutius
Stark och ofrånkomlig- väl skriven
2008-02-21

  Joakim P Udd
kablam! skitbra
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

midamar