Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensamhetens svåra stunder


Rinner blod i din själ

Det rinner blod i din själ
hjärtat har läckt
Över tankarna har damm lagt sig
De hindrar dig från att tänka klart
Tankarna har ankrat sig fast i en annan värld
Utan smärta och lidande.
Din kropp är stelfrusen, dina ögon is
Nerverna sänder inga signaler
Och hjärtat slår långsamt
Vad händer lilla stackare?
I hopp om att räddas ligger du där
Men vem vill gå dig nära?
När dina kläder stinker ensamhet
Och skorna du går i är fulla av svek
När dina händer luktar oro
Och din kropp har brist på hopp?
När ska ditt lidande nalkas ett stopp?




Fri vers av midamar
Läst 443 gånger
Publicerad 2008-02-25 09:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Hon hade ögon av is.
Dom lovar allt och ingenting.\"

\"Men vem vill gå dig nära?
När dina kläder stinker ensamhet\"

Nej. Ensamheten är människor rädda för.
Kanske är det för att den är så äkta.
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

midamar