Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi var som bäst.

Ja, jag saknar dig ibland.
När jag åker förbi ditt hus
där du bodde
och ser oss i fönstret

Hur vi satt där och lyssnade
på Björn Afzelius
och hjärtan som gick i tusen bitar

Och att det var du som släppte mig,
slutligen
och att jag aldrig tog ställning och parti

Du hade rätt.
Men det var aldrig meningen att du skulle förakta mig så.
Samtidigt som det känns bra.
Jag föraktar mig så.

Det är bara det att jag undrar hur du mår.
Att jag saknar oss när vi var som bäst.
Även om det var ytterst sällan.
Alla dina barnsligheter. De aldrig sinande ideérna.
Hur levande vi ändå var. Unga.

Ja, jag saknar att se oss i fönstret
när jag åker förbi
Vi kommer aldrig tillbaka.




Fri vers av Tina-sol
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-21 09:38



Bookmark and Share


    felval
Hmmm... Så vackert.
Tack för att du fångar det jag själv känner.

Inledningen \"Ja, jag saknar dig ibland.\" trycker på en knapp hos åtminstone mig som gör att jag flyter igenom hela texten.
Sista raden \"Vi kommer aldrig tillbaka.\" är så slutgiltigt. En perfekt avslutning.
Tack!
2008-02-21

  Mygg
Åh så fint du skriver! Bilden av det tomma fönstret, där du ser det som var men inte längre är, skär verkligen rätt in i hjärtat.
2008-02-21

    Melona
Pang

sa det

rakt in i mig!

I mitt hjärta

du är så grymt bra!

Applåd och bokmärke!

finns massor att säga
(men jag hinner inte!)

men
jag säger
bara att

\"allting kan gå itu\"
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol