Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mitt lugnaste kaos

När ingenting funkar,
när allt gått sönder.
Vad ska jag laga först?

Ditt hjärta är utom räckhåll,
och jag som ramlat så skönt.
Jag tror jag börjar med att
sy ihop mitt huvud istället.



Vart fan är nålen?




Fri vers av evelinne
Läst 199 gånger
Publicerad 2008-02-21 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

evelinne
evelinne