Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunger

Hur mycket längre ska jag orka neka
kroppens vädjan om en gnutta energi?

När ska min kropp bli mätt på mina ignoreringar?




Fri vers av evelinne
Läst 184 gånger
Publicerad 2008-03-09 03:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

evelinne
evelinne