Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min mamma dog för drygt en månad sen...en sorg jag inte i ord kan förklara


I HIMLEN ÄR DET FEST!!!

Vilken glädje i himlen,dom måste ha fest.
För dom ska få en underbar gäst.
Änglarna sjunger..nu är hon snart här,
Gud står och väntar,hon är ju så kär.
Bakom står Pappa\"Har hon kommit än?
Jag ska få krama min älskling igen.\"
Se där kommer hon på stigen och går
Och skrattar så lycklig när porten hon når.
Ett jubel i himlen bland systrar och bror,
att åter förenas,glädjen är stor.
Den strof som hon suckat.\"Gå bönernas bro\"
Hon gjorde det själv,så stark hennes tro.
Den bar henne här genom glädje och strid,
Mamma är framme,har nu funnit frid.....




Fri vers av Nikkie65
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-22 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikkie65
Nikkie65