Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett tack till alla som stöttat och stöttar mej .......


TAck till alla våra vänner...

Barnen miste Mormor,jag miste Mor
En sorg och en saknad ,så obeskrivligt stor.
Hur skulle vi orka,hur skulle det gå?
Det var någonting vi inte kunde förstå.
Men mitt i bland kaoset,bland vanmakt och sorg,
det byggdes så sakta omkring oss en borg.
Av tankar,av böner och värmande ord.
Att det finns såna människor kvar på vår jord!!
Jag vet att Gud skall belöna,i litet och stort,
för allt som ni här, för min mamma har gjort.
Så vi säger TACK för den omsorg ni haft,
och för all hjälp i handling och kraft...




Fri vers av Nikkie65
Läst 124 gånger
Publicerad 2008-02-22 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikkie65
Nikkie65