Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pallar du ?

Falkögon och
reapriser

Omkullvälta
pensionärer
skriker lika högt
som -

en missförståd
småbarnsförälder

Klösmärkena
befriar
hennes
inre ångest

en man
som förväntade sig
ett skönt
one night stand

ser lite förvånad
ut
där han ligger
fastspänd
med handklovar

Hon häller upp
ett glas champagne
till sig själv
får ett
lite djävulskt
leende på läpparna
och strör
salt i
hans sår

( Oj vilket billigt nöje
tänkte hon)

Vi kan
palla
äpple

eller
palla med

Livet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-22 15:07



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Du är så härlig Ola..underbar läsning!!!!
2008-02-22

  korpfjäder
Jo, jo, vi finns lite överallt vi som vet att ta för oss :)))) Gillas!
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan