Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi poeter är som profeter och våra ord är helt utan lag

Skrivkramp
fotsvamp och
oändliga baksmällor

Sug i magen
dikter i hagen
och en helvetes massa
ångest

Misslyckade samlag
heta famntag
rosiga kinder
osynliga synder

Oj
vad vi kan
när vi vässar våra
pennor, armbågar -
självförtroende

Kukarna står
och fittorna
glider runt
i sin egen kåthet
från norr
till
söder

Dom glider
vart dom vill
och vem luktar rutten sill

Buffalo Bill ?

Overkill

Vi kan om vi vill





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-22 18:01



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Där fick du med hela kittet
i målarlådan...eehh...
skrivarklådan;))
*Snyggt vasst vässat!!*
2008-02-22

  Josef Ahl
så bra!

specielt

Misslyckade samlag
heta famntag
rosiga kinder
osynliga synder

plus titeln ! :)
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan