Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begravd sedan länge

När jag fick veta att hon var död
kunde jag bara tänka på hennes massagestav
Den som hon berättat om i förtroende
Hennes hemlighet
Jag undrade vem som skulle hitta den
Föräldrarna. Maken. Barnen.




Fri vers av Tina-sol
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-23 22:14



Bookmark and Share


    Melona
makabert
underbart,

med en touch av
galghumor
(som är den bästa)

sorglig kärleksfull ton!
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol