Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extramaterial

Nej, jag har inget extramaterial,
ingen fusklapp i bakfickan,
att ta till om situationen blir krystad
när jag inte räcker som den jag är

Stödorden är inte mina kryckor,
inte mina melodier
då haltar jag hellre visslande

Man skulle kunna säga att jag är ett extramaterial
enbart
men att jag saknar innehållsförteckning,
eftersom mina strukturer är bågnande

Så det går bra att läsa sista sidan först
eller slå upp en sida i mitten
på måfå
Jag har inget extramaterial,
jag är ett
enbart
och jag fascineras av lodräta meningsföljder
som går genom hela kroppen




Fri vers av Tina-sol
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-24 12:19



Bookmark and Share


    Melona
men du,

du är något
alldeles

- extra

precis
som sättet du skriver
på!

Applåd
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol