Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom till mig.... till oss


Behov.. o allt detta är jag ..redo att ge

Jag behöver nektar ...och ger
....i former

kärlek
värme
närhet
närvaro
vackert
passion
positivt
ödmjukt
njutning
trygghet
lekfullhet
mogenhet
sensualism
engagemang
omtänksamhet
kramar ( helst länge ..ler)
inga ekomiska bekymmer
insiktsbenägen och förstående

Jag vill ge och få tid i närhet nära med samklang

Jag lever ofta i djupets land i närvaro och i nuet
vistas mer än gärna i upplevelser levandes livfullt i flödet med floden..

Du finns ...vart lever du? Kom till mig
Jag längtar och har så mycket att ge dela ....




Övriga genrer av Humlan
Läst 279 gånger
Publicerad 2008-05-26 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Humlan